Sunday, December 25, 2011

Selamat Pengantin Baru Kak Long & Abg Wan

PAK! PAK! KEBOOM! KEBOOM! ewahh!
hihi ok malas nak bercerita panjang lebar. Enjoy saja dgn gambar2 di bawah... ;)



Date: 18 Disember 2011
Location: Kg Belimbing, Sik, Kedah






s e l a m a t . p e n g a n t i n . b a r u . s e mo g a . k e k a l . h i n g g a . a k h i r . h a y a t

Saturday, December 24, 2011

ohhhh kembali senyum

kekasih, usah merasa ragu dan sangsi
kekasih cintaku takkan berbelah bagi
keringkan lah air mata di pipi mu syg
kembali senyummmm =)

Cewah! kemain jiwang lagi starting entry untuk kali ni ye. Happy sangat lah tu konon. *eh op coz la! hihi Well, kalau nak tau kenapa aku happy sangat, berikut adalah antara penyebab nya........


1- Charger laptop ku dah kembali pulih dari 'koma' selepas seminggu tenat (rosak).
2- Setelah bertahun ada lesen kereta *full lagi akhirnya ayah menaruh kepercayaan kat aku utk bwk kereta dia jalan2. Sorang2 tanpa pengawasan ok! Klasss la ayah..hihi

last but not least...............................









ye..ye.. memang kitorang dah berbaik semula =)
We decided to stay strong together forever..cewah!

. m e . l o v e . y o u . m u c h .


Monday, December 12, 2011

sayang tak semestinya memiliki...

Definitely correct! tipu la kalau aku cakap tak rasa apa-apa. 4 tahun lebih beb we know each other, cry and laugh together but if Allah dah kata 'bukan jodohnya', we accept it...

Well, semestinya apa yg dah jadi bukan di sebabkan orang ke-3. It just about time. Yes! The right time isn't come yet. We just cant keep hurting each other anymore so maybe this is the best way *its hurt more actually. 
He did want us to try again but I refuse (ego nya aku!). 

Entah la..its hard to explain. I just dont want to keep repeat the same situation again and again. I love you so much love until I dont want to hurt you anymore! *sigh... Its hurt a lot when every time we start text-ting, we start it with laughing but end it with crying. Gosh! I hate this feeling.................................................

Oh btw, he's going to further his study at Ipoh on january next year.hmm wishing u all da bez l o v a






Thursday, December 8, 2011

T U H A N tolong lembutkan hati dia

video


The moment you fall in love..
It change your life forever,
and no matter how hard you try,
The feeling never goes away.......



*i.try.to.pretend.like.im.not.hurt.but.dem.this.feeling.killing.me.inside!!

Tuesday, December 6, 2011

entry tacing: "dia lebih tahu apa yang terbaik untuk dia"

Susah kan kalau cakap dengan orang yang keras hati ni. Lagi2 kalau si dia tu tengah marah. Nasihat orang langsung tak nak di dengarnya.

Gerammmmm yang amat (kalau depan mata dah lama kena gigit telinga biar padan muka!). Tapi apa boleh buat bila dia dah cakap "dia tahu apa yang terbaik untuk dia". Wow! agak sentap jugak kat situ sebab x pernah dia tolak pendapat si tukang penasihat ni mentah2.

If you said so, then fineeeeeeeee..=(

Dear someone...
I want you to know that you are the most person that I care,
I always pray god will give us you happiness,
Fill your life with joy,
Surrounded your surrounding with lovely people..
I'm sorry for being harsh towards you,
You hurt, me hurt too..
For god sake I never meant to hurt you,
Trust me my lova,
Reality do suck!
But don't you ever forget, you're not walk alone,
The time has come,
You've choose your path,
Sadly there's nothing I can do...
Deep inside my heart,
I will always waiting the OLD YOU!


Sunday, December 4, 2011

Ini macam pon ada

Hai! holla! how r u? *ok stop..!sedikit over di situ..haha bukan apa lately ni bnyak sgt bnda heppy yg dtg (alhamdulillah) so terbawak-bawak pulak mood ke-heppy-an tu..(-.-) Zzzzz ok tau korg bosan!

Btw kan korang..tadi masa dok sebok2 cari barang (cuci mata lebih tepat) dekat mudah.my, aku baru terjumpa benda ni. Tak tahu la kan kalau korg dah lama tau psl kewujudan makhluk kecik ni tp kan benda ni agak menarik perhatian aku. Actually memang dah lama benda ni ada tapi x sangka pulak di komersial kan dalam mudah..*skema x ayat ku..

Mesti u ols nak tau benda apa yg minah ni dok merepek dari tadi kan?kan? hihi ok2 nah tgk kat bwh ni!
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Tadaaa!




credit image to mudah.my


Smallest Camera in da world!
Small Compact Digital Camera is an ultra small camcorder with luxurious design. This ultra-compact digital camera weighs about 14 grams with the size of 2x2x2.5cm. In terms of performance, this camera can shoot 640x480 AVI video at 30 frames per second or resolution of 1600x1200 photographs.

It can also be used as a voice recorder, In respect of parameter, it support micro SD/SDHC memory card (up to 32GB) and the built-in rechargeable battery provides you 45-50 minutes of film recording.


Features:

All function in one touch

Audio/Video Recording

Still Picture

640x480@30fps

Record during Charging

Support Micro SD Card up to 32GB

Video format: AVI

Frame rate: 30fps

Video code: M-JPEG


Video resolution: 640*480

Picture mode: JPG

Picture resolution: 1600*1200

System: Window me/2000/xp/2003/vista;Mac os 10.4;Linux

Recharge voltage: DC-5V

Data transfer interface: Mini 8pin USB

Memory card: TF, Micro SD Up to 32GB (not included)

Battery: High capacity lithium polymer battery

Size: 2x2x2.5cm




Ok kat sini aku bukan nak komen pasal spects2 kamera ni cuz im not a pro yet *kang x psl2 kena hentam kalau salah cakap..naiya je hihi ok not funny!

I just adore the camera size becoz it sooo small..comel! but guess what dia punya price is about RM250++ glup! which is i think not so worth it for sum one like me nak beli this kind of stuff. But if ada orang nak hadiah kan I terima je...aww *berangan jela kau nurul!